Livet og vejen
                              Du finder vejen mens du går...
 Frekvensen øges globalt 
 Børn og unge i ny tid 
 Hvordan påvirkes nutidens voksne 
 Symptomer 
 Hvad kan du selv gøre 
 Menneskehedens evolution 
 Kranio Sakral Terapi 
 Organmassage 
 børn 
 Fysioterapi 
 Massage 
 Priser kropsbehandlinger 
 Energiopdatering 
 Traume Healing 
 Planet Healing 
 Clairvoyance og Healing 
 Priser Healinger 
 Energiformidlere på Sjælland 
 Energiformidlere på Fyn 
 Energiformidlere i Jylland 
 Sofia Liv Ebling 
 Søren Gregersen 
  Start  
|
  Ny Tids Energi - baggrund  
|
  Kropsbehandlinger  
|
  Healinger  
|
  Behandlere  
|
  Arrangementer  
|
  Kontakt  
|
  Kalender  


_Find_vej__siderne:

_Start

 

_Sidste_nyt
_Skab_mirakler_i_dit_liv


_Ny_Tids_Energi

_Frekvensen_øges_globalt

_Børn_og_unge_i_ny_tid
_
Hvordan_påvirkes_nutidens_voksne
_Symptomer

_Hvad_kan_du_selv_gøre

_Menneskehedens_evolution

 

_Kropsbehandlinger

_Kranio_Sakral_Terapi

_Organmassage
_Børnebehandling
_Fysioterapi
_Massage

_
Priser_kropsbehandlinger

 

_Healinger
_Alternativ_lederudvikling
_
Energiopdatering
_Traume_Healing
_Planet_Healing
_Clairvoyance_og_Healing
_Energiopdatering_til_Auratransformerede
_
Priser_Healinger

 

 

 Behandlere

_Behandlerliste_Jylland
_Behandlerliste_Fyn
_Behandlerliste_Sjælland

_Sophia_Ebling

_Søren_Gregersen

 


_Arrangementer

_Skab_mirakler_i_dit_liv

 

 

_Kontakt

 

_Kalender

 

 

Planet Healing & fødsel til den ny jord

 

Energiindstrømning fra universet

Kloden og mennesker krystalliserer og stiger i frekvens og vi der er født fra gammel tid, skal både krops – og netværkskrystallisere. Dette kan være en ret hård proces for krop, psyke og nervesystem, der ofte skaber meget forvirring. Det er derfor godt at have fokus på:

 

Evnen til at skabe forbindelse til den nye tids jord i 13. dimension i overensstemmelse med din jordiske balance og dit livsformål i fremtiden. Et blik ud i makrokosmos giver en mulighed for at balancere energisystemet til en større helhed.

 

En meget kraftfuld Healings metode, som jeg kalder Planet Healing, hvor der arbejdes med healing og balancering af de forskellige planetenergier, ind i vores eget energetiske system. Planet Healing bliver for alvor aktuel i det øjeblik du er færdig krystalliseret i 5. – 8. dimension i aura og krop.
Du vil dog kunne have glæde af den, på et hvert tidspunkt i processen, da den arbejder udenfor tid og rum.

I  9. – 12. dimension hvor netværkskrystalliseringen klargør dig til den ny jord i 13. dimension, kan det være en ekstra stor hjælp, at modtage en Planet Healing.

Overordnet mening med livet på jorden – Gudskraftens plan

 

Jorden er det integrationscenter som fremover kommer til at rumme de tre meget forskellige energiplaner, jordisk, fysisk og åndelig energi. Den nye jord er ved at blive skabt, hvilket betyder at alt liv på jorden bevæger sig imod 13. stråleenergi, hvor alle de 10 planetenergier, samarbejder → jorden krystalliserer og stiger i frekvens, dvs. alt på jorden løftes op på et højere plan, bliver mere kærlighedsorienteret og inkluderende. 

 

  • Vi skal alle have integreret energier fra andre planeter, her på jorden

 

  • Skabe overordnet integrations/ samarbejde planeterne imellem. Planeter er levende organismer

 

  • Fremme rene energier/eliminere de destruktive – uhensigtsmæssige energier fra hver enkelt planet

 

De enkelte planetenergier skal integreres ind i hver enkelt menneskes energetiske system, når vi udvikler os imod 13. stråle energi, eller sagt på en anden måde netværkskrystalliserer.

 

Jeg havde selv en meget speciel oplevelse da jeg skulle integrere de enkelte planetenergier i mit eget energisystem. Det kan du læse om under min personlige baggrund (herunder).

 

Planet Healing som behandlingsform tager et par timer. Det er med den viden jeg har i øjeblikket, en engangsforestilling, men kan arbejde videre i systemet et stykke tid. Det kan dog blive aktuelt med balanceringer, hvis der er behov for det.

Krystal solnedgang

Planethealing i Ny Tid

 

Sofia i Ny Tids Energi

Min personlige Baggrund


Inspirationen til denne behandlingsmetode kom ved at jeg selv deltog i en workshop om energiforståelse og energiformidling hos Chalotte Clarissa, som er en af de Auraformidlere uddannet i vores eget regi. Et af elementerne i workshoppen var netop at balancere alle planeternes grundenergi i vores eget energetiske system. Genialt tænkte jeg, det må være en behagelig form for Healing, der virkelig får nogle ting sat på plads ift. Den nye tids jord. Der tog jeg fejl, ikke i den sidste, men i den første antagelse. Jeg oplevede under Healingen, som var meget stærk, en tiltagende smerte i min lænd og mit underliv, som jeg kun kan sammenligne med rigtige veer – jo flere planeter der blev integreret og balanceret i mit energetiske system, jo stærkere blev smerten og den forsvandt først da Healingen ophørte og så var den også helt væk, som ved enhver ”rigtig” jordisk fødsel.

 

Jeg vidste det ikke dengang, men fandt senere ud af, at jeg havde været igennem en slags kosmisk fødsel og at jeg skulle bruge denne oplevelse til at arbejde med og hjælpe andre til at integrere og balancere disse planetenergier i deres eget energetiske system. Jeg havde i denne tid en oplevelse af stærk synkronicitet og jeg var kort efter på rejse i Spanien, hvor jeg var tæt på naturen i total afslappet og afstresset tilstand. Der arbejdede jeg så med en planet ad gangen, lærte den at kende og balancerede den så i mit eget system. Efter den balancering fandt jeg den indre balance, der fik mig til at foretage de handlinger i mit liv, som skulle føre mig videre til næste delmål på min rejse til mit livsformål på den ny jord i 13. dimension. Jeg skulle lukke nogle døre i mit liv, for at jeg kunne åbne til nogle nye spændende muligheder, hvilket jeg nu er i gang med at manifestere. Jeg forventer at manifestationen tager rigtig fart i jordåret 2011.

 

”Livet skal leves forlæns, men forstås baglæns” udtalte Søren Kirkegaard engang. Jeg forstod nu, at den balance jeg kortvarigt mærkede efter min kropskrystallisering var færdig i 2009, skulle bevæge sig ud i mit netværk og den totale og varige balance først kunne opnås på en ny og harmonisk måde, når jeg havde fortaget de nødvendige handlinger i de ydre rammer og i mit netværk. Dette er min egen personlige historie. Din er sandsynligvis anderledes, men dette blot for at fortælle at vi alle skal igennem krystallisering i både aura, krop og netværk og jeg oplevede personligt denne Planet Healing som en stor hjælp. Måske kan du også få hjælp til at komme videre i dit liv, der hvor du står nu.

 

Når I gør de to til en, og når I gør det indvendige lig det udvendige og det udvendige lig det indvendige, og det foroven lig det forneden, og når I gør det mandlige og det kvindelige til et og det samme, så det mandlige ikke er mandligt eller det kvindelige kvindeligt - så vil I komme ind i himmerige
(Thomasevangeliet logion 22)

Livet og Vejen

Oasen, nuets Center
Thorsgade 13, 5000 Odense C


Tlf.: Sophia: 20 22 04 54  -  Søren: 29 21 00 18
e-mail:
info@livetogvejen.dk  -  se-nr.: 19 07 35 48