Livet og vejen
                              Du finder vejen mens du går...
 Frekvensen øges globalt 
 Børn og unge i ny tid 
 Hvordan påvirkes nutidens voksne 
 Symptomer 
 Hvad kan du selv gøre 
 Menneskehedens evolution 
 Kranio Sakral Terapi 
 Organmassage 
 børn 
 Fysioterapi 
 Massage 
 Priser kropsbehandlinger 
 Energiopdatering 
 Traume Healing 
 Planet Healing 
 Clairvoyance og Healing 
 Priser Healinger 
 Energiformidlere på Sjælland 
 Energiformidlere på Fyn 
 Energiformidlere i Jylland 
 Sofia Liv Ebling 
 Søren Gregersen 
  Start  
|
  Ny Tids Energi - baggrund  
|
  Kropsbehandlinger  
|
  Healinger  
|
  Behandlere  
|
  Arrangementer  
|
  Kontakt  
|
  Kalender  


_Find_vej__siderne:

_Start

 

_Sidste_nyt
_Skab_mirakler_i_dit_liv


_Ny_Tids_Energi

_Frekvensen_øges_globalt

_Børn_og_unge_i_ny_tid
_
Hvordan_påvirkes_nutidens_voksne
_Symptomer

_Hvad_kan_du_selv_gøre

_Menneskehedens_evolution

 

_Kropsbehandlinger

_Kranio_Sakral_Terapi

_Organmassage
_Børnebehandling
_Fysioterapi
_Massage

_
Priser_kropsbehandlinger

 

_Healinger
_Alternativ_lederudvikling
_
Energiopdatering
_Traume_Healing
_Planet_Healing
_Clairvoyance_og_Healing
_Energiopdatering_til_Auratransformerede
_
Priser_Healinger

 

 

 Behandlere

_Behandlerliste_Jylland
_Behandlerliste_Fyn
_Behandlerliste_Sjælland

_Sophia_Ebling

_Søren_Gregersen

 


_Arrangementer

_Skab_mirakler_i_dit_liv

 

 

_Kontakt

 

_Kalender

 

 


Krystalenergi i æg og sæd

Traume Healing på celleplan

 

I denne tid, hvor både kloden og mennesker transformeres, krystalliserer og stiger i frekvens, er det godt at have fokus på:

Evnen til at skabe flow i overensstemmelse med den nye tids jord og balancere energien i os selv. Med en ny healingsmetode der bevæger sig dybt ind på celleplan er det nu mulig at fremme denne proces i dit energetiske system. Dvs. både Aura og krop.  

Stærkt inspireret af en ny terapiform kaldet Peak States terapi har jeg nu udviklet min egen terapi/healingsmetode, som jeg kalder Traumehealing på celleplan eller bare traumehealing. Kort fortalt indebærer det, at få kontakt med ens egen indre lykketilstand via det, at gå ind i et tilbageblik og en healingsproces før fødslen, ofte omkring undfangelse, ja nogle gange endda før undfangelsen. Det er efter sigende før eller under fødslen at 99 % af alle traumerækker opstår. Dette er helt i overensstemmelse med de erfaringer jeg selv har haft siden jeg er begyndt, at arbejde intuitivt med disse healingsmetoder i klinikken. Netop traumer, er årsagen til at vi ofte ikke kan komme i kontakt med vores naturlige tilstand af indre lykke, harmoni og fred.

 

Jeg har arbejdet med disse healingsmetoder siden sommeren 2009 og min oplevelse er at sammen med Energiopdatering, AuraTransformation® og ny tids healingmetoder har jeg fået et uvurderligt redskab til at hjælpe og støtte mennesker gennem krystalliseringsprocessen. Selv når kropskrystalliseringen er færdig i aura og krop, har jeg i den sidste tid, haft erfaringer med, at der ligger nogle uforløste traumer på celleplan der forhindrer os i at komme i fuldstændig kontakt med vores egen indre lykketilstand, ro og balance. Menneskeheden har så dybe traumer. Traumer der er opstået pga. mørke og ubevidsthed. Det er min holdning at det eneste der kan heale disse traumer, først og fremmest er, at kaste bevidstheden lys på dem. Nægte at lade fortrængning, tavshed og fortielse, som man også kunne kalde ubevidsthedens mørke, få overtaget.

 Æg og Sæd i Ny Tids Energi 1 

Stjernebarn under udvikling 1

Det gode ved disse metoder er, at man ikke behøver lange procesorienterede terapiforløb med meget(efter min mening) enerverende emotionelt stof, for at opløse disse traumer. Samtidig er metoden blandet med en god portion humor. Vi er altså inde at arbejde med ægceller og sædceller i flow og tro mig det er virkelig morsomt, samtidig med at det jo tager fat i nogle dybt alvorlige livstemaer, for den der ligger på briksen.

 

Det er min oplevelse og erfaring at Traume Healing er specielt velegnet under det vi kalder krystalliseringsprocessen i kroppen, når vi skal integrere 5. – 8. dimension og denne metode går hurtigere og er mere holdbar efter en Energiopdatering eller en AuraTransformation®.

 

Hver session varer et par timer. Der kan være behov for en eller flere behandlinger, afhængig af hvor mange, og hvor dybe, vores traumer er. Behandlingen er dog hurtigere og mere effektiv end traditionel terapi, hvor der ofte bliver arbejdet med de samme problematikker i årevis. 

 

Når I gør de to til en, og når I gør det indvendige lig det udvendige og det udvendige lig det indvendige, og det foroven lig det forneden, og når I gør det mandlige og det kvindelige til et og det samme, så det mandlige ikke er mandligt eller det kvindelige kvindeligt - så vil I komme ind i himmerige
(Thomasevangeliet logion 22)

Livet og Vejen

Oasen, nuets Center
Thorsgade 13, 5000 Odense C


Tlf.: Sophia: 20 22 04 54  -  Søren: 29 21 00 18
e-mail:
info@livetogvejen.dk  -  se-nr.: 19 07 35 48